Cititorii mei

Translate

sâmbătă, 18 februarie 2012

Puteți opri lacrima

Eu nu am totul la picioare, Nici nu-mi doresc așa un chin, Pășesc în lumea asta mare Pe-alei trasate de destin. Nu vreau nimic din visul tău, Eu port în mine dragostea Și-i mulțumesc lui Dumnezeu Pentru ceea ce pot vedea.










Mă numesc Daniela Pătrașcu.

Nu doresc să cer donații, nu vreau să vă răpesc timpul, cu citirea unei scrisori prea lungi, de aceea voi fi cât se poate de concisă.
Dacă ar trebui sa mă caracterizez, nu aș știi ce să spun mai mult decât că sunt... poetă. Poezia este pentru mine, nu numai un mod de evadare din cotidianul adesea sordid, ci și modul prin care am ales să contribui, cu puterile mele, la peisajul artistic românesc.
Deși, am dat naștere unui număr de cinci copii, totuși am găsit mereu timp să gândesc și să scriu versuri. Am început să scriu de când eram elevă. Aveam poeziile așternute pe mai multe agende, când fiul meu cel mare m-a sfătuit să le scriu pe un blog. La recomandarea unui misterios cititor al blogului meu, am cunoscut un editor, care m-a ajutat să-mi îndeplinesc un vis, la care nici nu visasem vreodată. Astfel, în 20.01.2011, a văzut lumina tiparului, cartea mea de poeme "Pe culmea norilor".
La scurt timp, mai exact în luna mai a anului 2011, fiul meu cel mare, Soare Doru Costinel, în vârstă de 28 ani (operator la Taraf-Tv), a decedat. Numai o mamă care a simțit asemenea durere, poate știi prin ce am trecut în acele clipe. Viaţa nu e mereu roz iar, în urma a două căsnicii, mi-am crescut copiii singură, aşa cum am putut mai bine deși, nu am avut niciun ajutor din partea părinților, sau a altor neamuri. La ora actuală, am în îngrijire o minoră în vârstă de 10 ani, pentru care nu primesc nici un ajutor de la tatăl său. Însă, nu pentru asta vă deranjez cu această "scrisoare".
După decesul fiului meu, situația mea financiară s-a îngreunat, nu doar datorită crizei, prin care trecem cu toții în aceasta perioadă, ci și datorită celor necesare pentru o înmormântare și a celor ce au urmat. Deși, în continuare versul îmi oferă oaza de liniște de care am nevoie, nu am mai avut bani pentru editarea unei nou volum de poeme. Totuși, în colaborare cu aceeași editoare, Veronica Anghelescu - Chief Editor - Sieben Publishing București, am reușit să dăm viaţă unui audio-book, pe care puteți audia 13 poezii scrise de mine și recitate de Veronica Anghelescu.
Aș dori să-l vând iar, din banii câștigați doresc să-i pot face fiului meu cruce de piatră. Prețul unei cruci de piatră este mult peste puterile mele. În curând, se va împlini un an de la decesul fiului meu iar, altă posibilitate de a strânge banii necesari, nu cunosc.
Pentru detalii mă puteți contacta la :
opicaturadesuflet@yahoo.com
opicaturadesuflet@gmail.com
Vă implor, să opriți lacrimile unei mame!
Cu stimă, Daniela Pătrașcu




8 comentarii:

  1. Ma doare sufletul pentru tine! Imi pare rau ca nu te pot ajuta material, cu sufletul sunt aproape de tine. Cu drag o prietena virtuala !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stai liniștită, Maria! Dacă nu se poate, nu se poate, înțeleg, nu-i nicio problemă.

    RăspundețiȘtergere
  3. D-zeu sa-l odihneasca,nu stiam de suferinta dv,va sunt alaturi cu tot sufletul.imi plac enorm poemele,sunt un suflet singuratic,ranit,va multumesc ca existati.cu cel mai deosebit respect,va pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu imi va ajuta sa ii fac cele de cuviinta. Va doresc o seara frumoasa si ma bucur daca versurile mele va alina clipele!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu sa te ajute si sa te bucuri de ceilalti copii care cu siguranta iti alina sufletul!!! Suntem alaturi de tine!

    RăspundețiȘtergere

â , ă , î , ş , ţ , Â , Ă , Î , Ş , Ţ
Mă cam laud, nu-i aşa ?
Care e părerea ta?
Fii corect şi comentează
Ceea ce te deranjează!